AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, AK Gençlerle buluştu.

Cumhuriyet Tesislerinde gerçekleşen toplantı da Urfalı akademisyen ve siyasetçi Sakar, gençlere hitap etti.

‘’Onur duyuyorum’’

Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, toplantı da yaptığı konuşma da ‘’Halkın iradesi dışında güç odağı tanımayan sessiz devrimlerle siyasi reformlar gerçekleştiren millet iradesini esas alan bir çatı altında sizlerle siyaset yapıyor olmaktan onur duyuyorum’’ dedi.

‘’Gençler en büyük gururumuz’’

AK Parti Gençliği olarak kendilerinin en önemli görevlerinin milli ve manevi değerlerle Türkiye’yi daha ileriye taşımak olduğunu da ifade eden Sakar ‘’Gençlerin siyasette ne kadar aktif rol aldığını görmek en büyük gururumuzdur. Gelecek gençliğindir diyen Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ımız var’’ dedi.

‘’Türkiye gençliği millet hareketinin en merkezindedir’’

AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının gençler için olduğunu belirten liderlerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Sakar ‘’Türkiye genelinde 19,30 yaş aralığında 1478 Belediye Meclis üyesi başvurumuz var. Bunun 190 kişisi Şanlıurfa şehrimizdeki genç kardeşlerimizden oluşuyor. Bugün bu rakamlar çok şükür ki geleceğin gençler üzerine kurulu olduğunu gösteriyor. Türkiye gençliği, millet hareketinin en merkezindedir. Gençlik, AK Parti’nin ruhudur. Heyecanıdır. Tevazu, samimiyet ve gayret ile birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde 31 Mart gecesi genciyle, kadınıyla, millet olarak gönül belediyeciliği anlayışıyla memleket işinin gönül işi olduğunu tüm dünyaya yeniden göstereceğiz inşallah’’ dedi.

Toplantıya Sakar’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve gençler de katıldı.

Gençlerden Başkan Yıldız'a doğum günü sürprizi.

Öte yandan toplantının sonunda AK Gençler, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'a doğum günü sürprizi yaptı. Gençler, Başkan Yıldız'ın yeni yaşını pasta keserek kutladı. Yıldız, gençlere teşekkür etti.