Aday adaylığı başvuruları hız kazandı. Bugüne kadar başvuru da bulunan isimlerin çoğu geçen seçimlerde de aday adayı olan kişiler. 

Siverek'te seçim yenilenecek Siverek'te seçim yenilenecek

Öte yandan Sanatçı, sporcu, fenomen isimlerde Siyasete girmeye hazırlanıyorlar! 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, siyasette bir kez daha varım dedi ve aday adaylığı başvuru tercihini yine AK Parti’den yana kullandı. Tatlıses, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP’de ise Onur Akın aday adaylığı başvurusunu yaptı. Akın, CHP’nin seçim şarkılarını da hazırlayan isimler arasında yer alıyor.

Bürokrat kesimde ise en dikkat çekici isimlerden birisi Şanlıurfa’nın eski Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu oldu. Şanlıurfa’nın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tipioğlu, bu görevinden istifa ederek AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Bu isimlerin yanı sıra; Dünya şampiyonu eski Milli Güreşçi Selçuk Çebi (AK Parti), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fizyoterapisti Ahmet Çotuk (AK Parti), sosyal medya da yaptığı röportajlarla dikkat çeken Arif Kocabıyık (İYİ Parti), pek çok dizi ve filmde rol alan Filiz Taşbaş (CHP)’den aday adaylığı başvurularını yapan isimler arasında yer aldı.