“Eşit, hakkaniyetli ve adaletli bir Belediyecilik için adayız”

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ederek, destek ve dua talebinde bulundu. AK Başkan adayı Aydın, “Bizimki makam, mevki, koltuk derdi değil, bizim derdimiz gönüllere dokunmak” diyerek gönüllere dokunarak, gönül bağı kurarak, eşit, hakkaniyetli ve adaletli bir Belediyecilik için aday olduklarını söyledi.

İzol Güneş ile Cerabi Aytekin ve ailelerine teşekkür

Ev ziyaretleri kapsamında da, İzol Güneş ve ailesini, Cerabi Aytekin ve ailesine konuk olduklarını belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Her gittiğimiz yerde sıcak karşılandık. İlgi ve alakalarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi evlerine davet eden, sıcak çaylarıyla birlikte gönülleriyle de bizi ağırlayan ailelere teşekkür ediyoruz. Gönüllere dokunarak, gönül bağı kurarak geliyoruz. Bizimki makam, mevki, koltuk derdi değil, bizim derdimiz gönüllere dokunmak. Gönülleriyle bizi ağırlayan İzol Güneş ile Cerabi Aytekin ve ailelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Her zaman esnafımızın yanında olacağız

“Memleket işi, gönül işi” diyerek Sivereklilere hizmete talib olduğunu belirten AK Parti Severek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Esnaf gezisinde Şeyh Lütfü Caddesi ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifini ve Şehirlerarası Otogar esnaflarımızı ziyaret ettik. Şanlıurfa-Siverek Minibüscüler Kooperatifine bağlı minibüs şoförlerini de ziyaret ettik. Şoför kardeşlerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. Bizlere gösterdikleri ilgiye teşekkür ederiz. Gönülden yaparsan, gönüller kazanırsın.  Zaten Belediye işi, gönül işi. Eşit, hakkaniyetli ve adaletli bir Belediyecilik için adayız” diye konuştu.

Büyükleri saymaya, küçükleri sevmeye devam edeceğiz

AK aday Aydın, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (sellallahü aleyhi vesellem)’in, “Küçüğüne merhamet etmeyen, büyüğüne saygı göstermeyen bizden değildir” hadisi şerifini hatırlatarak ‘memleket işi, gönül işi’ düsturuyla büyüklerini saymaya, küçüklerini sevmeye devam edeceğini söyledi.