14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sahada seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru, Nakliyeciler sitesi, İmam Keskin Buğday pazarı esnafı ve dernek başkanı ile bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan Toru, vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Gülpınar'dan önemli çağrı Gülpınar'dan önemli çağrı

Çalışmalarına İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı ile devam eden Toru, Dernek Başkanı Kemal Uflaz ve yönetimiyle de bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Hacı İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz, Buğday pazarı esnafının sorunlarını aktardığını ve gerekli çalışmanın yapılması için söz aldığını söyledi.

Buğday Pazarı esnafları ile de görüşen toru, sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyerek; “AK Parti ve Cumhurbaşkanı’na büyük bir teveccüh var. Allah'ın izniyle seçimlerden birinci parti çıkacağız. Nakliyeciler Sitesi Esnafı ve Buğday Pazarı esnafına bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Saha çalışmalarında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru’ya, Belediye Meclis üyeleri Yusuf Aktaşoğlu ve İsmail Kaya eşlik etti.