Bayram ziyaretlerine Peygamberler Makamı Eyüp Nebi Mahallesini ziyaret ederek başlayan Yazmacı, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Buradaki vatandaşlarla bayramlaşan Yazmacı, yine kadınların ve çocukların ilgi odağı oldu.

Siverek'te seçim yenilenecek Siverek'te seçim yenilenecek

Resim

Bayramlaşma programına hane ziyaretleri ile devam eden Yazmacı, Viranşehir’in önde gelen kanaat önderleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için destek talebinde bulunan Yazmacı'ya, vatandaş ve kanaat önderlerinden destek sözü geldi. Daha sonra Viranşehir ve Karaköprü seçim bürolarında Şanlıurfa halkı ile bayramlaşan Yazmacı, vatandaşların taleplerini dinledi.

Resim

Yazmacı günün sonunda yaptığı açıklamada; "Ne güzel ki böyle güzel günlere eriştik. Yakın geçmişte yaşadığımız felaketin acıları hala içimizde olsa da bayramlar bizi bir ve diri tutan en önemli değerlerimizden. Bu vesile ile başta Şanlıurfa halkı olmak üzere tüm ülkemin, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarım. Bu bayramlar bizlere gönül köprülerimizi hatırlatır her zaman. Bu gönül köprülerimiz geleceğimizde daha da sağlamlaşarak artacak ve biz olabilmemizin kökleri daha da sağlamlaşacaktır" dedi.

Resim