Dernek, Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde açtığı spor salonunda Tekvando Branşında ücretsiz kurs kayıtlarını almaya başladı.

(KAGES, 2016 yılında Siverekli hayırsever iş insanı Mustafa Gülpınar tarafından, maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocuklarının eğitimine maddi destek vermek, yine Kültürel ve Sportif Faaliyetler içerisinde bulunmalarına olanak sağlamak amacıyla kuruldu)

Kısa süre içerisinde gelecek talep ve başvurulara göre başlayacak kursla ilgili açıklamalarda bulunan derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Halil Badem, şu bilgileri verdi;

''NE KADARINA ULAŞABİLİRSEK, O UMUT OLACAK''

Allah izin verirse kısa süre içerisinde kursumuzu gençlerimizin hizmetine açacağız ve inşallah bu tür alanlarda daha geniş kapsamlı organizasyonlarda bulunacağız.

Belki imkanı kısıtlı tüm gençlerimize ulaşma şansımız olmayacak ama Başkanımız Mustafa Gülpınar beyin tek gayesi uyuşturucu iletinden ve kötü alışkanlıklardan bir gencimizi kurtarıp, o gencimizi topluma kazandırabilmektir.

EYYÜBİYE GENÇLİĞİ GAYEMİZE EN UYGUN PROFİL

Şimdi herkesin aklında bir soru: Neden Eyyubiye? Çünkü Derneğimizin ana gayesi maddi imkanları kısıtlı ve sosyal ortam sıkıntısı olan gençlerimizi kucaklamak.
Eyyubiye ilçemiz bu konuda maalesef ki ilimizin maddi imkanı kısıtlı ailelerinin yaşadığı ve uyuşturucu, madde bağımlılığı ve sosyal alanların  kısıtlı olduğu bir ilçemiz ve böyle bir ortamdan ne kadar gencimizi kurtarabilirsek sanırım Başkanımız Mustafa Beyin gayesine en doğru biçimde hizmet etmiş olacağız.

SADECE TEKVANDOYLA SINIRLI OLMAYACAK

Bilek Güreşinde Depsaş Enerji Fırtınası Bilek Güreşinde Depsaş Enerji Fırtınası

Derneğimizin Faaliyetleri sadece tekvandoyla sınırlı kalmayacak, kısa sürede satranç turnuvası ve farklı branşlarda çalışmalara başlanacak. İhtiyaç halinde bina gerekli zamanlarda ihtiyaç sahibi ailelere Aşevi olarak da hizmet edecek.

Konuşmamı noktalarken asıl gayemiz her gencimize umut olmak, gençlerin sportif anlamda güzel vakit geçirebileceği ve sportif başarılara imza atabileceği bir şube olmak''