Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta şampiyonluk adaylarından olan Karaköprü Belediyespor zorlu rakiplerinden Adıyaman 1954 deplasmanına çıktı. Maça galibiyet parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor golsüz sona eren karşılaşmadan önemli bir puan alarak evine döndü.
 
Maça her iki takım kontrollü başlarken, Karaköprü ekibi kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın ilk yarısında her iki takım adına ciddi bir gol pozisyonu olmazken, Karaköprü Belediyespor'un rakibin eline çarptığını iddia edip penaltı beklediği pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip etkili başlarken, Karaköprü Belediyespor kanatlardan etkili olmaya çalışsa da gol bulamadı. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
 
Maçtan sonra Adıyaman 1954 taraftarları hakeme ve Karaköprü Belediyespor futbolcularına büyük tepki gösterirken sahaya pet şişe ve yabancı madde yağdırdı. Karaköprü Belediyespor soyunma odasının camları kırılırken, kapısı dışarıdaki taraftarlar tarafından taş ve tekme yağmuruna tutuldu. Karaköprü Belediyespor güvenlik gerekçesiyle yaklaşık 2 saat statta bekletilirken stadı polis eşliğinde terk etti.
 
Karaköprü Belediyespor bu sonuçla puanını 7'ye çıkarırken, önümüzdeki hafta Araban Belediyespor'u konuk edecek.