Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcusu Süleyman Can Durmuş Türkiye Birincisi oldu.

Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcusu Süleyman Can Durmuş damga vurdu.

Yıldız erkekler 5.Ayak Türkiye Dart Şampiyonasında Türkiye 1.’si olan Şanlıurfalı Süleyman Can Durmuş elde ettiği başarıyla Milli takıma girmeyi garantiledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözü ışığında yetişen gençler Şanlıurfa’ya dereceler ve şampiyonluklarla dönüyor.

Şanlıurfalı Süleyman Can Durmuş bu gençlerden sadece biri dart branşıyla ilgilenen ve kendisine sunulan imkanlarla gençlik merkezlerinden faydalanan Süleyman katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalarda Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin göğsünü kabartmaya devam ediyor.

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Son olarak Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Yıldız Erkekler 5.Ayak Türkiye Dart Şampiyonası'nda Türkiye 1.’si olarak tüm Şanlıurfalıları onurlandıran Süleyman Can Durmuş azimle çalışarak kendisine Milli Takım’ın kapılarını aralayacak olan başarı elde etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SENİNLE GURUR DUYUYORUM TEBRİKLER SÜLEYMAN”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de genç sporcuyu tebrik ederek şu notu paylaştı. “Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Yıldız Erkekler 5.Ayak Türkiye Dart Şampiyonası'nda Türkiye 1.’si olarak bizleri onurlandıran sporcumuz Süleyman Can Durmuş'u tebrik ediyorum. Durmadan azimle çalışarak her başarıyı elde etmeye odaklanan gençlerimle gurur duyuyorum. Tebrikler Süleyman.”

Süleyman Can Durmuş daha önce verdiği bir röportajda ise hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu kaydetmişti.