Türkiye Judo Milli takımında Ülkemizi temsil edecek olan sporcular arasında Şanlıurfa’lı Ahmet Beşaltı ve Hüseyin Musri’de yer alıyor. Ayrıca Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi olan Şanlıurfa’lı Mücahid Delioğlu Milli takım kadrosunun idarecisi, İbrahim Halil Durna ise Milli takımın antrenörü olarak görev alacak. 

Şampiyona öncesinde bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl temsilcisi Mücahid Delioğlu; “Şanlıurfa’lı Judocularımızdan 50 kiloda Ahmet Beşaltı, 55 kiloda ise Hüseyin Musri’nin Minikler Balkan Şampiyonasında Ülkemizi temsil edeceklerinden dolayı mutlu ve gururluyuz. Milli takımımızın kadrosunda Şanlıurfa’lı antrenörlerimizden İbrahim Halil Durna’da Milli takım antrenörü olarak sporcularımızla birlikte Bosna Hersek’te olacak. Ayrıca Judo Federasyonu Başkanımızın takdirleri ile şahsıma Milli takım kadromuzun idarecilik görevi tevdi edilmiştir. Buradan Federasyon Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a ve Şanlıurfa Judo ailemizden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray kafilesi Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya geldi Galatasaray kafilesi Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya geldi