banner111

Dua bekliyorlar...

Şanlıurfa’nın önemli değerlerinden Mustafa Kılıç hoca ve Mehmet Kayacan, dua bekliyor.

banner55

Dua bekliyorlar...

Şanlıurfa’nın önemli değerlerinden Mustafa Kılıç hoca ve Mehmet Kayacan, dua bekliyor.

14 Mart 2021 Pazar 23:52
9126 Okunma
Dua bekliyorlar...
banner81

Haliliye Vakfı Kurucu Başkanı Mustafa Kılıç hoca ve Saadet Partisi eski Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Kayacan, dua bekliyor.

Covid-19’a yakalanan ve İstanbul’da bir süredir tedavi gören Mehmet Kayacan, dün gece yoğun bakıma alındı. Kalbi duran ve iğne ile hayata geri döndürülen Kayacan’ın durumu ciddiyetini koruyor.

Damat Süleyman Paşa eski imamı ve Haliliye Vakfı Kurucu Başkanı Mustafa Kılıç hoca ise kronik rahatsızlığından dolayı bir süre önce hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Kayacan ve Mustafa Kılıç hocanın sevenleri dostlarından dua beklediklerini bildirdi.

MEDYAURFA.COM

Son Güncelleme: 14.03.2021 23:59
Anahtar Kelimeler:
Urfa Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114