Türkiye’ye oynanan oyunları anlatıyor.

Hakkari’den, Tunceli’ye, Mersin’den Şanlıurfa’ya Türkiye’nin birçok bölgesindeki illerde konferanslara katılan Külünk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’ye oynanan oyunları ve FETÖ’nün alçak yüzünü anlatıyor.

Paylaşım rekorları kırıyor.

Konuştuğu her platformda geniş kitleleri etkileyen Külünk’ün, sosyal medya hesabından Türkiye’nin milli meseleleri üzerine yaptığı yorumlar ise paylaşım rekorları kırıyor.

Deizm açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Külünk’ün geçtiğimiz günlerde bir konferansa yaptığı ‘Türkiye’yi bekleyen büyük tehlike’ Deizim açıklaması büyük yankı uyandırdı. Külünk’ün ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’de konuya grup toplantısında dikkat çekti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da AK Parti grubuna hitabı sırasında, eşine pek rastlanamayan bir şekilde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı kürsüde yanına çağırarak konuyla ilgili bilgi aldı.

AK Parti’nin toplumu etkileyebilen önemli isimlerinden.

Külünk’ün neredeyse her açıklaması ve paylaşımı gündem oluyor. Paylaşımları yüzlerce RT binlerce beğeni alan Külünk, AK Parti’nin toplumu etkileyebilen az sayıdaki isminden birisi olarak gösteriliyor.

Hayatını FETÖ ile mücadeleye adadı.

Külünk’ün 15 Temmuz’dan itibaren Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili mücadelesi de dikkat çekiyor. Hayatını neredeyse FETÖ ile mücadeleye adayan Külünk, son çıkardığı ‘’Dedi ki…Bombalayacaklar’’ kitabı ile de örgütün alçak yüzünü gözler önüne seriyor.

Külünk’ün kitabında 14 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili şu kısım ise dikkat çekiyor;

‘’Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘’Hoşgeldiniz!’’ dediğim an göz göze geldiğimizde, yine Lider’in o emin duruşunu hissettim. Üzerinde hiçbir panik hali yoktu. Keza Sayın Hanımefendi ve bütün aile fertleri de aynı halet-i ruhiyeye sahipti. Dışarının hazır olduğunu ve milletin, liderini beklediği arz ettim bu kısa an içinde. ‘’Haydi Bismillah’’ diyerek çıkışa yöneldi Sayın Cumhurbaşkanı. Dışarıda uçaklar ve helikopterlerle onun işini beklenirken, otomobiline binene kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanını bırakmamaya and içmiştim. Kendisine refakat edip de otomobiline bindiği esnada bizim de hızlı hareket etmemiz için bir an ‘’Bombalayacaklar’’ dedi.

**
Saat 03.00… Sayın Cumhurbaşkanımız, halka ilk kez hitap edecekti. Konuşma öncesinde etrafa polisleri konuşlandırırken, beni kendisinden bir adım dahi uzakta bırakmamasını, istese de bu emrine uymayacağımı belirttim ve hitabı sırasında kendisinin önünde duracağını söyleyerek, yüzüm kendisine sırtım ise hitap ettiği kalabalığa dönük bir şekilde ve omuzlarımı gergin kılarak, herhangi bir saldırı ihtimaline karşılık pozisyonumu aldım.

Konuşma gerçekleşip içeri geçildiğinde, artık benim için her şey daha farklıydı. Zira onun milletle buluşmasının ardından, küresel sistemin kuklası olan teröristler, yine başarılı olamayacaklarını anlamışlardı…

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Liderimizin, ülkemizin kaderiyle ilgili tarihi konuşması sırasında yüzümü ona dönerek önüne geçtiğimde çekilen fotoğraf, hatıra kütüphanemin en nadide parçasıdır. Tüm hatırlar bir yana, torunlarıma bırakacağım en mümtaz miras, o duruş kalacaktır. Zira bu hatıranın her anı, Rabbimin bu fakir kuluna en şahane ikramıdır.

İşte Külünk’ün bazı paylaşımları;