Şanlıurfa’nın ilk 5 yıldızlı oteli ELRUHA, bir turizm fuarının daha yıldızı oldu.

Dünyanın en eski mutfağı Şanlıurfa’da, menüsünde unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerine yer vererek kente UNESCO yolunda katkı sağlayan ELRUHA Otel, İzmir’de düzenlenen 16. Uluslararası Travel Türkiye Turizm fuarında stant açtı.

2005 yılında İstanbul barosunun tanınmış avukatlarından Şanlıurfalı Şevket Küçük tarafından, Geleneksel Urfa Mimarisi tarzında Urfa taşından inşa ettirilen ve kentin en önemli turizm markası haline gelen ELRUHA Otel, fuarda yoğun ilgi gördü.

(İLGİLİ HABER)

Balıklıgöl ve Urfa Kalesine sıfır konumda olan Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan ELRUHA Otel’in Genel Müdürü İsmail Küçük, konuyla ilgili yaptığı açıklama da ‘Fuar oldukça verimli geçiyor. Kentimizin turizmdeki yüz akı otelimiz yoğun ilgi görüyor. Otelimizin mimari yapısını dijital ortamda görenler hayranlıklarını gizleyemiyor’ dedi.

Fuara katılan firmaların, Şanlıurfa’nın turizm potansiyelini ve ziyaretçi sayılarını arttırma yönünden ulusal ve uluslararası bağlantılar yapılarak turizm şehri kente katkıda bulunduklarını da bildiren Küçük  ‘Göbeklitepe ile turizmde büyük bir ivme yakalayan kentimiz ‘2023 İslam Ülkeleri Başkenti’ seçilmesiyle birlikte turizm de büyük şahlanış dönemine geçiyor. Biz ELRUHA Otel olarak, hem gastronomi, hem tarihle iç içe 5 yıldızlı konaklama hem de kültürel anlamda kentimize katkı sağlamak adına yoğun çaba sarf ediyoruz. 2023 İslam Başkenti Şanlıurfa’mız da turizm işletmesi olarak konuklarımıza Şanlıurfa misafirperverliğini yaşatmak için hazırız. Fuarda önemli bağlantılar kurduk. Şanlıurfa’mıza gelen konukların olumlu geri dönüşlerinin olması için mücadelemiz sürecek’ dedi

(İLGİLİ HABER)

Şanlıurfa'da fuhuş operasyonunda 9 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da fuhuş operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

Öte yandan fuarda Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Şanlıurfa Valiliği ve paydaş kurumlarda tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Fuar alanını ziyaret eden ve şehirler hakkında bilgiler, tanıtım broşürleri alan ziyaretçiler Şanlıurfa’nın eşsiz güzelliklere sahip olduğunu belirterek alanda kurulan stantların içerisinde kültürü, tarihi en iyi yansıtan standın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kurduğu stant olduğunu ifade ederek en yakın zamanda Şanlıurfa’yı ziyaret edeceklerini söylediler.

İLGİLİ HABERLER...